2011. január 25., kedd

Fankodjunk kicsit :)

Kómás fejjel csoszog elő plüss papucsában, takaróba bugyolálva. Szem dörzsikölés, ásítozás közepette döbben rá, már egy ideje elfelejtette megnézni a honlapot új és hírekről informálódni. Néminemű izgatottsággal kapcsolja be a gépet. Újabb ásítás sorozata. Kipattannak a szemei és felkiált: JUHHHÉÉÉÉÉÉ!
Majd pár kört fut az udvaron ismételgetve előző értelmes kommentárját. Az utcai forgalom megáll azon tanakodva vajon ördögűzőt hívjanak, vagy épp hátulgombolós öltönyt árusító ápolókat...


Hamarosan érkezik az ÚJ ALBUM! Merlin, vagyis inkább Marco szakállára mondom feldobtátok a napom skacok! Felpillantva visszaemlékszik a nagy napra, mikor gatyája is ráment -szó szerint-, de megszerezte a Nuclear Blast Limitált Nightwish- Dark Passion Play albumot. A keltás csodát, gyönyörűséget és átélte az audiovizuális "orgazmust" ami hallgatva és a füzetet böngészve elérte.

(Maestro)Tuomas Holopainen: A szövegírás Tim Burtonje. A zeneszerzés Boris Vallejoja. A finn Jack Sparrow. A tó közepén élő sexy remete. A barna vikingisten! -keresi elő az albumot-

Anette Olzon: Az Abbán énekelni tudó, keltás hangzású aranytorkú énekes Svédországból!

Jukka Nevalainen: A lófarkas démoni dobos. Aki úgy képes kezelni a dobverőket, mint a legjobb cowboy pisztolyát a régi vadnyugaton.

Emppu Vuorinen: A vidám kis "törpe" aki mindig bolondozik. Ám amikor gitárt fog a kezében óriássá válik.

Marco Hietala: A marcona viking mackó, kinek éneke szívem mélyére hatolt és felébresztett. Ha énekel, ha csak Marcosan üvölt boldog az, ki kedveli és hallhatja.

Kiitos ystäväni! Voit antaa meille fantastinen kokemus minulle! Kiitos! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése