2011. január 10., hétfő

Angyalok háborújaThe Prophecy

Néhány angyalt rettenetes féltékenység gyötör amiatt, hogy Isten az embereknek adott lelket, nekik pedig nem. Fellázadnak hát az Úr ellen, és hadsereget szerveznek egy újabb égi csatához. A lázadókat Gábriel (Christopher Walken) vezeti, akinek a harchoz egy gyilkos vezér lelkére van szüksége. Simon (Eric Stoltz) a jó oldalt képviseli, és tisztában van azzal, hogy meg kell akadályoznia ezt a szörnyű összecsapást, ezért a halott tábornok lelkét egy kislány testébe rejti. Mindeközben egy papi múlttal rendelkező nyomozó (Elias Koteas) is belekeveredik az ügybe.
Gábriel megöli Simont, és mindenkin átgázol, hogy véghezvigye szándékát, ám az utolsó pillanatban Lucifer (Viggo Mortensen) közbelép.


Egy újabb "bizonyíték", hogy az angyalok nem épp pufók kis babácskák, mint azt régen elképzelte a világ. Az angyalok újabb háborúja véresebb és erőszakosabb, mint elődei. És már nem csak a harmadik síkon folyik a csata. Gabrielt alakító Christopher Walken elvetemülten jól hozza a figurát, ha másért nem is, érte mindenképp érdemes egy lehetőséget adni a sorozatnak. Pontosan nem tudom, hogy az összes részt láttam e, mert volt amikor csak belecsöppentem a tv-ben a történet közepébe, ám a szint állandó. És a harc nem áll meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése