2010. december 1., szerda

P.S.:I Love You



P.S.: I Love You

Holly boldog házasságban él Gerryvel. Amikor azonban a férje betegségben meghal, összeomlik, és nem akar tovább élni. Ám Gerry gondolt erre, a halála előtt számos levelet írt a nejének, melyek segítségével talán úrra lehet fájdalmán, és újra megtalálhatja önmagát. Az első Holly harmincadik születésnapján érkezik. A hangos levélben Gerry arra kéri, mozduljon ki otthonról és ünnepelje meg a születésnapját. Az elkövetkező hetekben, hónapokban újabb és újabb üzenetek jönnek a régi kedvestől, újabb és újabb kalandra buzdítva Hollyt.

Bár a könyv először jobban tetszett -sőt,rendesen háborogtam is,hogy átírták amcsira- de a maga nemében egy nagyon szép film, a szeretett személy elvesztése utáni újrakezdés történetéről.
Be kell vallanom,hogy a történet örökre a szívemnek kedves marad főként, hogy ezt a könyvet olvasva jutottam át életem eddigi legrosszabb időszakán. -bár igaz ami igaz megakadtam ott azóta is- Ami pedig az írónőt illeti Cecelia Ahern huszonéves fejjel írta meg a könyvét, sok tapasztalt öreg rókát is meglepett vele.
Érdemes rászánni az időt, sőt...még élvezni is szabad :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése