2010. december 1., szerda

Ház a tónál



The Lake House

Kate egy chicagói kórházban vállal állást, ezért megválik a bérelt tóparti háztól. A postaládában üzenet hagy a következő bérlőnek, melyben kéri, hogy az ide érkező leveleit továbbítsa neki. Amikor a következő bérlő, Alex az építész megérkezik, teljesen más kép fogadja. A ház elhanyagolt, sűrűn be van nőve gazzal. Alex elhatározza, hogy rendbe hozza a házat. Egy különös eset arra sarkallja, hogy elővegye Kate levelét és válaszoljon rá. Kiderül, hogy Alex és Kate kétévnyi távolságban él egymástól. Levelezni kezdenek egymással, és kapcsolatuk egyre jobban elmélyül.

Nos a legfontosabb a fenti sorokból nem derül ki. A két lakót a ház postaládája köti össze, így tudnak levelezni pedig más idősíkban vannak. És, hogy ez miért is furcsa Alex adja el Katenek a házat, mégis a történetben ő az "új" lakó.
Csak jót tudok róla mondani. Mikor feladni készülöm a várakozást ez a film mindig átsegít a nehéz pillanaton. Megmutatja, hogy érdemes akár éveket is várni a szeretett személyre. Tudom-tudom a film nem a valóság, de inkább valótlanba kapaszkodom és álomvilágban élek,mintsem a normális lét...
Bár nem vagyok épp a romantikus filmek pártolója, de ezt a történetet nagyon, de nagyon megszerettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése