2011. szeptember 28., szerda

Nők és a szex

20 éves nő - Ide nekem az egész világot!

Egy húszas éveiben járó nő rácsodálkozik a felnőttek valódi világára. Már nem vágyakozva szemléli azt, hanem téblábolva ugyan, de gyűjti a tapasztalatokat - a szex területén leginkább. Tanul. Próbára teszi önmagát, és próbálja eldönteni, hogy mi kell neki mindabból, amivel a világ megkínálja.

Mi kell a nőnek?

Szex. Sok. Az se baj, ha nem tökéletes, ha balul sikerül az aktus, ha menet közben derül ki, hogy még se olyan jó hármasban, és a csoporttársak által kipróbált leszbi akció, ha menő is, de felejthető.

Milyen a huszonéves nő élete?

A huszonéves nő egész élete egyetlen hatalmas erotikus kaland. Gondtalan, hiszen nem akar még saját családot, cserébe éjjel-nappal kész a szexre. Vad és vadász egyszerre, igazi szexuális bestia. Azt, hogy mekkora kanállal habzsolja az életet, alapvetően meghatározza a neveltetése, kamaszkorának tapasztalatai és az aktuális környezet is, amelyben éppen megéli a hétköznapokat. Egy biztos: a szexuális aktivitása a tetőponton van.

Milyen csapdákra figyelj?

Másrészről ez a korszak a nagy bizonytalanság korszaka, nem véletlen a sok próbálkozás. Egy huszonéves nő tudni szeretné mennyit ér a "piacon", és a másik nem visszajelzései rendkívül fontosak számára. Nem magabiztos, hódításainak száma határozza meg önértékelését, és ez nagy csalódásokkal járhat, hiszen belefuthat olyan személyekbe, akik sárba tapossák az önbecsülését.


30 éves nő - Nem kellenek a futó kalandok

A harmincas évek elejére, közepére a szexuális falánkság, a nagyon fiatalok erotikus ámokfutása elcsendesedik.

Mi kell a nőnek?

Stabil partnerrel jó szexből fakadó, biztos gyönyör. Nincs idő maszatolásra, nem kellenek futó kalandok, az az ember lesz fontos, aki gyorsan és hatékonyan a csúcsra tudja juttatni a harmincas nőt két pelenkázás között. Persze az a jó, ha a pasit a pelenkázásba is be lehet fogni, ami ebben az életszakaszban felér egy fél orgazmussal.

Milyen a harmincas nő élete?

Ebben az életkorban kopogtat be a baba is, amely alapvetően írja át a nő szexuális magatartását. Nem baj, és nem kell tragédiaként megélni, ha egy harmincas nő életében a szex, mint örömszerzés háttérbe szorul. Vagy azért, mert babát szeretne, de nincs ideális apajelölt, esetleg késik a gyermekáldás, vagy azért, mert a nő szült, és teljes lélekkel a kicsi felé fordul.

Milyen csapdákra figyelj?

Baj csak akkor van, ha a gyermek mellett a pasi hosszú időre vagy teljesen háttérbe szorul, valamint ha a nőnek komoly önértékelési problémái lesznek a várandósság miatt megváltozott testalkata miatt - emiatt lelkileg teljesen bezárkózhat. Az is előfordulhat, hogy a férfi ezzel az új testtel is elfogadná őt, de a nő továbbra sem lesz odaadó szexuálisan, mert nem hiszi el, hogy az erotikus extázist nem kilókban mérik.


40 éves nő - Kalandozások az érzékek birodalmában

Fiatalon már kipróbálta mitől olyan jó a szex. Harmincasként arra is ráébredt, hogyan juthat fel lihegés nélkül, magabiztosan a csúcsra.

Mi kell a nőnek?
Negyven évesen a nő már játszani akar. Túl néhány rázós életfeladaton, ráérősen akarja élvezni az erotikát. Nem hajtja a szexet, mert már tudja, hogy a szex magától is házhoz jön. Nem törekszik gyors és biztos orgazmusra. A test és lélek finom összhangjára vágyik.

Milyen a negyvenes nő élete?

Élvezi, hogy nő. Kifinomult. Érett. Okos. Ilyen a szexualitása is, látszólag visszafogott, de belül pezseg. Egy egészséges negyvenes nő egész lénye vibrál, varázsol, szavak nélkül is kész igézet. Mi lehet a baj? Egyértelműen a partner. A régi, aki vagy képes együttrezdülni ezzel az érettséggel, és nagy gyakorisággal minőségi együttléteket garantálni, vagy egyáltalán nem. A nő ebben az életkorban már nem akar szerepet játszani. Fogy az idő, a gyerekek - ha vannak -, már többé-kevésbé önállóak, nem kötik le az összes energiát, valamint a nő arra is ráébredhet, hogy az utódokon kívül semmi sem köti össze azzal a férfivel, akivel évek óta együtt él.

Milyen csapdákra figyelj?

Ez az időszak a párkapcsolatok felbomlásának ideje lehet, ha nem sikerül a választott partnerrel harmonikusan egy ritmusban élni - és nem csak az erotika területén.


50 éves nő - Pánik és gyönyör

Ha jó a párkapcsolat, a nő az egyik legintimebb korszakát élheti meg az ötvenes éveiben. Erre az időre ugyanis garantáltan kiderül, hogy hogyan működik a szex, és kivel jó igazán. A nő már csak akkor vált (vagy keres másik partnert), ha a meglévővel nem működik a szex, ez azonban szinte biztos, hogy hamarabb is kiderül. Az erotikus tolerancia ritkán működik ilyen hosszú ideig.

Mi kell a nőnek?

Az intimitás, ami a szeretett partnerrel valódi gyönyört garantál. A harmónia, amibe minden belefér: pl. a fiatalkorban elmulasztott helyszínek és új pózok kipróbálása, de leginkább az ölelés, a másikhoz való odabújás lesz fontos.

Milyen az ötvenes nő élete?

Van egy másik vetülete is az ötvenes nők szexualitásának. Állandó partner nélkül ugyanis azt érzi, hogy nincs veszítenivalója. Sokan ekkor próbálnak ki szélsőségeket a szexben, például egy nagyon fiatal partnert, aki a gyönyör mellett a fiatalság megőrzésének egyik minőségi "eszköze" lehet. A szélsőséges magatartás fakadhat pánikból is, hiszen kevesen hiszik el, hogy a változókor, valamint a menstruáció elmaradása, még nem az aggkor kezdete.

Milyen csapdára figyelj?

Sokan ilyenkor szeretnék pótolni mindazt, amiről úgy hiszik, hogy lemaradtak, vagy hamarosan elveszítik azt. Emiatt a nő hozhat felelőtlen döntéseket és csalódhat is.
forrás: life.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése