2011. július 17., vasárnap

utálatos mókuskerék

Annyira elegem van már, hogy nem történik semmi >__<
meló-itthon-alvás, meló-itthon meló-alvás, meló-itthon-alvás.......
Lepereg lassan a nyár második hónapja is, és semmit, de semmit sem csináltam pedig megannyi tervem volt. ehh... dühítő. Ráadásul bent is kötött a menü az amcsiknak, minden héten minden nap ugyanaz... Hétfőn, azaz holnap pl: vár rám ismét potom 210 adag rántott hal + francia sali + 9 vega menü. Viszont hétvégén vége, bár jönnek mások. Táncos csopi egy kis időre... talán ők mást kapnak, vagy nemtom >__<

Úgy vágyom végre valamire, valakire! A barátok is hasonló cipőben járnak, de valahogy mégsem tudunk összeegyeztetni semmit. Kellene egy kis lazulás, vagy bármi ami nem ez a gáz szürkeség!

Ki akarok szakadni végre! Élvezni az életnek nevezett kis izémet! Önként nevetni, kikapcsolni, elfelejteni pár percre, hogy mi is a valóság! Olyan nagy kérés lenne?! Már megint túl sokra vágyom?!

aug 5-6-7... istenem, de várom már!
3nap zsinórban szabad, és nem leszek itthon! Rohadok a buszban, de végre utazhatok! Látnivalók, új környezet, két éjszaka máshol... 3nap távol innen!
Arról lemondtam, hogy esetleg bármi is legyen majd. Nem vagyok már az a naiv idióta, tudom jól. Bár ott leszek valahol pár percre tőle, de idén sem fogom látni, ebben már lassan egyre biztosabb leszek. Bánom, de ettől még várom! Nagyon várom az újat, a mást, a változást!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése