2012. december 30., vasárnap

Záró akkord?! valami ilyesmi...

Olvastam egy kedves összegzést az idei évről és gondoltam én is belevágok, lesz ami lesz...
Előre is sorry, ha kelleni fog, még én magam sem tudom mi sül ki mindebből...

- Melyik volt a legboldogabb pillanat az elmúlt évben?
Mindent összevéve még mindig azt gondolom, hogy egy vallomáshoz vezethető vissza a legboldogabb pillanatom a 2012-es évből.
Nem várt, sőt nem is remélt megnyilvánulás volt egy olyan személytől akit már réges-rég óta szeretek. Egyszerre volt meglepő, megható, szívmelengető és esküszöm, majdnem kipattantam az ágyból, hogy táncra perdüljek. Ritka dolog az életemben amikor valaki beismeri, hogy esetleg számítok neki.

- Melyik volt a legváratlanabb akadály az elmúlt évben? 
Azt hihetném, hogy a távolság volna, de nem...nem. Bár nem kis akadály az a közel 400 km ami elválaszt a szívem birtokosától, de valahol magamban már elkönyveltem, egy nem túl egyszerű megoldású, de leküzdhető dologként. Azonban amit sejteni, sem sejtettem az a reakció hiánya. Szörnyű és borzasztó hatással lehet az emberre. Kifordítja magából, megcsócsálja, már-már  megőrjíti és tönkre teszi.
Agyaltam, túlpörögtem, egy hisztérikus tapadókoronggá váltam akit képtelenség levakarni. Szánalmas és borzasztó. Szégyenlem is magam. Normális helyzetben nem tettem volna hasonlót. Bár normális helyzetben nem fordult volna elő mindez...

- Mi volt a legnagyobb sikerem?
Egy név erre elegendő: Erik :)
Annyira, de annyira hihetetlen a pali, hogy az csak na. Elmondhatatlan feeling. Csak somolygok, vagy kuncogok ezerrel. 

- Milyen könyveket olvastam?
fuh... lássuk csak. Anita Blake könyveket, Vámpírakadémia 1-3(újra), Angyali vadász 1-3, Éjszaka háza 1-7, Trónok harca 1-5, mangák, P.S.: I Love You(újra), True Blood 1-9 (újra), és tuti volt még valami, de pasz :S elég boldog és világos lelkületű könyvek, mi?! :D

-Milyen filmeket láttam?
Nah, puff... Egy filmmániástól ezt megkérdezni, maga a halál :D
Úgy nagyjából ami érdekelt és idei mozi, az meg is volt eddig 2 kivételével ezek pedig a Nyomorultak, és a Paranorman, de rajta vagyok... Ezen felül elég periódikus vagyok, tehát azokat a filmeket amik megtetszettek egyszer újra és újra előbányászom. Van pár nagyon megunhatatlan film a számomra, vagy épp örök érvényű klasszikus, kötelező alapmű. :)

- Mi volt a legjobb ismeretség?
Új ismeretséget kötöttem, és még felfoghatatlan számomra ez a helyzet. Nah nem az ismerkedés :D nem, nem. Inkább a személyéhez fűződő viszonyom. Nem volt még ilyen gyorsaságú és intenzív kötődés kialakulásban részem sosem, de ez most megváltozott. És nem is bánom. Kivételesen. :D
Eli pár nap alatt feltornászta magát érdekesről, a hiányzik ha nem beszélünk-ig. És remélem tovább fogja/tudja fokozni mindezt! ;)

- Mi az amit nem bántál meg?
Hogy szavaztam 2X is Erikre az élő showban :D

- Mi az amit megbántál?
Azt a viselkedést amit néha tanúsítottam Márk irányában az elmúlt nagyjából fél évben.
Sajnálom! Komolyan. Remélem azért nem gyűlöltél meg, és nem bántad meg, hogy lassan 3 évvel ezelőtt azon a februári estén hagytad magad, hogy berántsanak a szerepbe és ezzel elindítsa az ismeretségünket.
Vagy azt, hogy közel engedtél magadhoz...

- Mi az amit nem bírsz felfogni?
Miért van az, hogy ha jó, ha rossz dolog, emlék érzés, bármi van bennem Márkkal kapcsolatban folyton a pityergés szélén táncolok?! *most is szipog épp* Tiszta ciki, hogy képtelen vagyok a könnyeimnek parancsolna ha róla van szó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése