2012. január 5., csütörtök

Pasik kontra csajok

A Facebookról másoltam át a következő szösszenetet. A helyesírási hibák az eredeti "szerző" sajátosságai, úgy gondoltam nem változtatok rajtuk...


HÔLGYEK EGYSZER OLVASSÁTOK EL MEGÉRI!!!

A lányoknak rá kéne jônniük: Minket fiúkat nem zavar, ha más srácokkal beszélgettek. Nem érdekel ha vannak fiú barátaitok. De amikor mellettünk ültôk, és valami srác betoppan, és ti a nyakába ugrotok, anélkül hogy bemutatnátok minket, az igenis zavar. Az sem segít hogyha beszéltek vele 10 percet anélkül a felismerés nélkül hogy mi igenis ottvagyunk még. Nem érdekel minket hogyha az a srác hív vagy ír nektek, de hajnali 2-kor kicsit aggodalmat kelt ez bennünk. Szerintem semmi sem olyan fontos hogy hajnali 2-kor keljen rá sort keríteni és nem várhat reggelig. Ráadásul amikor azt mondjuk hogy szép, lenyũgôzõ, csinos aranyos és ámulatba ejtõ vagy akkor azt úgyis értjük. És ne mondjátok nekünk hogy tévedünk. Mi nem próbálunk meggyôzni titeket. A legszexisebb dolog egy lányban a magabiztosság. Igen idézhetsz engem. Ne legyetek kiakadva azon hogy nyitva tartjuk az ajtót, inkább élvezzétek az elõnyét annak mien hangulatban vagyok.
Bármi tôrtént a jóképũ szóval, igazából nagyon ôrülnék neki ha a 'hé bébi, szexiboy, kan helyett a hé jóképũ srác kifejezéssel kôszôntenétek. A másik oldalról nézve én se így kôszôntelek titeket. Lányok nem tudom elégszer hangsúlyozni, ha van egy srác aki nem bánik jól veletek, ne várjátok meg h megváltozzon! Hadd sajnálkozzon majd a férfi társadalom sôpredéke és keressetek valaki olyat aki, úgy bánik veletek ahogy szeretnétek és akkor is megmosolyogtat ha ti a legszomorúbbak vagytok. Olyasvalakit aki akkor is szeret ha megbántjátok. Olyasvalakit aki abbahagyja azt amit csinál hogy a szemetekbe nézzen, és azt mondja szeretlek, és valójában úgy gondolja. Adjatok a kedves srácoknak egy esélyt! az élet túl rôvid ahoz hogy mindenen szomorkodjunk ami aź utunkba kerül, és szagoljunk bele a rózsába, mert nem lesz rá még egy lehetôségünk, tehát ne pocsékold az idôdet, ragadd meg a lehetôségeket, mert mindig van tôbb rózsa amiben illatozhatsz.

Üdvôzlettel: kedves srácok

és most a másik oldal:

Minket lányokat sem zavar, ha vannak lány barátaitok, de amikor mellettünk sétáltok az utcán, nem szeretjük, ha megbámuljátok a szembe jövő 90-60-90-es barbie babát.
Tartsátok tiszteletben, hogy velünk vagytok, és, hogy lehet nem vagyunk kiplasztikázva, de többet érünk, mint azok a műlányok.
Igenis rosszul esik, amikor egy kellemes péntek esti vacsi és film helyett ti a sörözést és a haverokat választjátok, hiszen egy hosszú hét után nekünk is jól esne hozzátok bújni.
Azért, mert megnézünk egy filmet, amiben a kedvenc férfi színészünk szerepel, vagy elmegyünk egy koncertre, ahol egy helyes pasi énekel, még titeket szeretünk. Ne legyetek azonnal féltékenyek, mert tudjátok, attól, hogy megnézzük az étlapot, még otthon vacsorázunk.
Ne hisztizzetek, ha megkérünk titeket, hogy hajtsátok le a wc-ülőkét, tekerjétek rá normálisan tubusra a kupakot, hogy ne hagyjátok szanaszét a dolgaitokat. Mi csak egy élhetőbb otthont szeretnénk, ahol mi is és ti is jól érzitek magatokat, de nekünk is megvannak a saját ’vesszőparipáink’.
Azt gondoljátok azért nem puszilunk meg mások előtt titeket, mert ez nekünk ciki. Holott ilyenről szó nincs. Nem mi vagyunk azok, akik meg akarnak felelni a barátaiknak, akik csak a szép lányokat mutatják be a haveroknak. Higgyétek el, nem minden a külső, igenis a belső értékeket kellene nektek is figyelni. Mi is úgy szeretünk titeket, ahogy vagytok. Legjobban reggel, amikor egy fárasztó éjszaka után mellettünk ébredtek. Mindegy, hogy kócos vagy, mindegy, hogy nem tusoltál még le, mi akkor vagyunk a legboldogabbak, ha mellettetek ébredhetünk. Legyetek férfiak! Igenis húzzatok magatokhoz bennünket, amikor jól esik, öleljetek meg és csókoljatok meg az utca közepén. Mutassátok meg a világnak, hogy szerelmesek vagytok. Ez nem ciki, higgyétek el, ezzel sokkal többet bizonyítotok, mintha méregdrága ajándékokkal halmoznátok el.
Becézzetek minket, mi igenis szeretjük, ha „cicának” „nyuszifülnek” vagy butácskábbnál butácskább nevekkel illettek minket, nem számít.
Ti úgy érzitek mi agyon sminkeljük magunkat, de ez mind a ti hibátok. Ha nem nézegetnétek annyi „pornóújságot” és nem folyamatosan az ilyen képeket néznétek az interneten, mi sem szeretnénk ennyire megfelelni a normáitoknak. Ha szerinted én vagyok a legszebb nő a világon, akkor állj elém és mondd a szemembe! Nem magunknak, nem egymásnak, nektek akarunk tetszeni! Ezt értsétek meg!
Mi olyan pasira vágyunk, aki igazán, őszintén, tiszta szívből szeret. Aki nem lehazudja, hanem lehozza nekünk a csillagokat. Aki szerelem, barát, szerető egy személyben. Akit éjszaka kettőkor is felhívhatunk, ha nem tudunk aludni, és ő ilyenkor nem ránk nyomja a telefont, hanem csak annyit mond: „hallgatlak kicsim”, vagy kocsiba ül és átjön hozzánk.
Olyan pasira vágyunk, aki az estéket mellettünk szeretné tölteni, aki velünk fekszik, és velünk ébred.
De amire a legjobban vágyunk, hogy olyan pasink legyen, aki tényleg, őszintén minket szeret, aki nem cserél le, csak mert talál egy jobbat nálunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése